تبلیغات
تجربیات مفید و طلایی - یادگیری مسائل مهم و در اصل بزرگ - زمانی که برای اولین بار رستوران میریم (رستوران رفتن-چگونه رستوران برم-رستوران و سفارش غذا)
 
تجربیات مفید و طلایی - یادگیری مسائل مهم و در اصل بزرگ
پرسیدن عیب نیست...ندانستن عیب است
 
 


بعد از ورود به رستوران ممنکه شخصی کنار درب ورودی باشه و وظیفش باز کردن در بروی مشتریان وخوشامد

گویی باشه که معمولا لباس مخصوصی داره ..بعد از باز کردن درب ازش تشکر کنید و متناسب با تعداد همراهانتون

میزی که به همون تعداد صندلی داره رو انتخاب میکنید.

معمولا تو بیشتر رستوران ها کسی براتون منو میاره تا غذا رو انتخاب کنید و بعد گارسن خودش غذا رو براتون میاره

و در آخر هم همون کسی که سفارشتون رو گرفته براتون قبض هزینه غذا رو میاره ..ولی تو بعضی از رستوران

های فست فود برای سفارش باید خودتون به محل سفارش برین و بعد از سفارش هزینه رو پرداخت میکنید وبعد

بهتون شماره میدن تو نوبت میشینین و بعد از اینکه شمارتون اعلام شد از محلی که سفارش دادین عذا رو خودتون

تحویل میگیرین ..و یا ممکن هست بعد از پرداخت هزینه گارسن غذا رو براتون بیاره..

بعضی رستوران ها هم منو باز هستند که معمولا صندوقدار کنار درب ورودی یا کسی که منو رو براتون میاره بهتون

اطلاع میده در این رستوران ها شما برای هر فردی که وارد رستوران میشه هزینه ورودی پرداخت میکنید و هر میزان

که خواستین غذا میل میکنید ..معمولا این رستوران ها سلف سرویس هستند یعنی تمام غذاهایی که رستوران تو

اون وعده غذایی ارایه میده رو یه میز بزرگ چیده شده و شما میتونید به هر میزان که مایلین غذا سرو کنید ولی

بعضی وقتا هم براتون کنار میزتون منو میارن و شما از لیست منو غذاهایی که دوست دارین رو سفارش میدین ..

زمانی که رستوران سلف سرویس هست یک ردیف از میز مربوط به بشقاب ، قاشق، چنگال، چاقو ...هست که

بسته به غذایی مه میخوایید میل کنید انتخاب میکنید و بعد از روی میز چیده شده غذای دلخواهتون رو سرو میکنید .

معمولا میز مربوط به سالاد ها و دسر ها از میز مربوط به غذاهای اصلی جدا هست .معمولا تو رستوران های منو

باز هزینه همان زمان ورود به رستوران پرداخت میشه .
.
.
.


در رستوران یا هر مکان دیگه ای نگاه کردن و زل زدن به غذا خوردن با میز غذا کسی واقعا زشت و دور از ادب هست .

زمان غذا خوردن سعی کنیم صدای اضافه از دهان یا بشقاب غذامون شنیده نشه ..

در رستوران و مکان های عمومی دیگه که همه حق استفاده ازفضای آروم رو دارن بیشتر مراقب صدامون زمان حرف زدن یا خندیدن باشیم ..

خلال دندون رو همه میز های غذاها هست و زمان استفاده از خلال دندون دستمون رو جلو دهانمون بگیریم .

گارسن وظیفش آوردن و گذاشتن غذا جلوی مشتری هست وقتی گارسن غذا رو میاره اجازه بدیم خودش غذا رو جلومون بذاره و

ظرف غذا رو از دستش نگیریم جلومون بذاریم...گرچه این مورد تو ایران زیاد عملی نیست ! چون گارسن ها آموزشی نمیبینن وخیلی از آداب احترام گذاشتن به مشتری رو نمیدونن ..

-----------------

پیشنهاد یه دوست خوب(logos):

ممکنه خیلی اتفاق بیفته ادم تو رستورانی بره و منو اون رستوران رو نفهمه یا اینکه هیچ اطلاعاتی در مورد غاها نداشته باشه یا مثلا تو منو باشه سالاد مخصوص و ادم نفهمه چی هست (یا همین غذاهای خارجی) در این حالت بهتر هست به جای اینکه یه غذای اشنا سفارش بدید یا ندونید چی میخواین و الکی بگید ، گارسون رو صدا کنید و از گارسون سوال کنید که این غذاها چی هستند و یا توشون چی هست
در رستوران های چینی اما به دلیل تعدد غذا ها شاید نشه کل غذا هارو پرسید (البته عموما خود گارسون ها پیش نهاد هایی میدن )اما کاملا پیشنهادم این هست در این زمانها خجالت رو بزارید کنار چون هیشکس از همون اول این غذا ها رو نمی شناسه ! حتی من خودم شده تلفظ غذا ها رو بلد نبودم و به گارسون گفتم شماره فلان چی هست و تلفظش دقیقا چی میشه
------------------
دوست عزیزم "ملانصرالدین" اضافه میکنه که...

کلا خیالت رو راحت کنم.وقتی میری یه رستوران هایی مثل چینی و ژاپنی و هندی :
1-میبینی کلی ادم به قول خودشون های کلاس نشستند و دارند چشم همدیگر و در میارن از زور پز دادن
(البته گاهی هم مخصوصا وسط هفته پیش میاد که خیلی خلوت باشند)
2-اگه شلوغ بودند و شما انسان شریف و خاکی هستید سعی نکنید مثل اونها رفتار کنید چون افتضاح میشه(واسه من که شد).جوری رفتار کنید انگار که یه رستوران معمولی رفتید
3-اینجور رستورانها غذاهاش به چند دسته سبزیجات-غذاهای دریایی-غذاهای گوشتی تقسیم میشه.(بجز خرچنگ)که شاید برای ما کمی خوردنش خوشایند نباشه هیچ چیز عجیب و غریبی توی غذاهاش وجود نداره.در کل خیلی فرقی نمیکنه مثلا از بین سبزیجات یا غذاهای گوشت قرمز کدوم رو انتخاب کنید چون هیچ کدام را که قبلا نخوردید ولی باز هم بهتره یه سوال از گارسون بپرسید.
4-واسه تفریح بد نیست توی رستوران های چینی و ژاپنی از گارسون تقاضای چوب مخصوص غذا را بکنید
5-وقتی غذا را انتخاب کردید مثلا برای نوشیدنی همینجوری نگید یه اب معدنی هم بیار اولش قیمتش رو نگاه کنید(بطری اب معدنی معمولی ایرانی که همه جا 300 تومان است رو با ما 1500 تومان حساب کردند)
6-وقت صورتحساب 48650 تومان را 49000 بگذارید ولی لازم نیست 50000بگذارید انها به اندازه ی کافی با 4تا کاهو و یه کاسه اب و نهایت یک ران مرغ به اندازه کافی سر شما را کلاه گذاشته اند




نوع مطلب : مسائل کوچک اما در اصل بزرگ، 
برچسب ها : چگونه، به، رستوران، بریم، سفارش دادن، غذا، خوردن، برای، اولین، بار، میریم، میرویم، می رویم،




درباره وبلاگ


بسم الله الرحمن الرحیم

اولین بار وارد یه جایی میشید...
مثلا یه رستوران با کلاس...
میخوای چیکار کنی؟! وای بلد نیستی غذا سفارش بدی ... جلوی دوستات ضایع میشی
وقتی بلد نیستی باید چیکار کنی؟
اینجا واسه خاطر همینه
کلا یادمیگیریم فرهنگ هر جایی رو ...ارتباط با اصناف رو ... تا بلد نبودنمون دلیل بر این نشه که از اون مکانها استفاده نکنیم
================
راستی میگن خودتو معرفی کن یه چیزی از خودت بگو.آقا چشم من بهزادم 21 سال دارم یه دانشجوی موفق که وبلاگی زده تا توش تجربیات همه رو یه جا جمع کنه و با همه به اشتراک بذاره و دربست چاکر رفقا هستیم:دی




راستی درمورد تبلیغات . دیدنشون هیچ ضرری براتون نداره.بهترین فایدش اینه که با هر محصولی آشنا میشید . فردا پس فردا بهتون گفتن فلان چیز، یادتون بیاد کدوم چیز
:دی



مدیر وبلاگ : blue
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :